Foto: Samtrafiken i Sverige AB

ResRobot innehåller trafikinformation och tidtabeller för drygt 50 000 hållplatser med sammanlagt över 200 000 resealternativ per dag med tåg, buss, spårvagn, tunnelbana, flyg och båt i hela landet.

– Samtrafikens uppdrag är att förenkla resandet med kollektivtrafiken. Med den här tjänsten kan alla hitta den smartaste resan från dörr till dörr direkt i mobilen, helt utan kostnad, säger Tomas Anglevik, Affärsansvarig för ResRobot på Samtrafiken.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

I ResRobot finns de flesta av Sveriges trafikföretag representerade, från exempelvis SJ, Tågkompaniet ,Swebus, Arlanda Express och Destination Gotland till Flygbussarna, Waxholmsbolaget, Öresundståg och landets alla länstrafikbolag.

ResRobot gör det enkelt att hitta och jämföra resealternativ vare sig du vill resa långt eller lokalt i Sverige. Resenären matar in varifrån han/hon ska åka, eller tar hjälp av telefonens inbyggda positioneringsfunktion, och berättar vart han/hon vill resa, varpå ResRobot presenterar ett antal relevanta resealternativ. Informationen presenteras med antal byten, total restid, kartor med mera.

– Just nu utvecklar vi nästa generations ResRobot och undersöker bland annat möjligheterna för att visa priser och hur biljetter ska kunna köpas, säger Tomas Anglevik.

En videorecension och beskrivning av reseplaneraren hittar du på www.apptv.se/program/resrobot/

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report