Foto: Finnair

– Finnairs främsta konkurrensfördel är att vi flyger den snabbaste och rakaste vägen dagligen till Singapore via Helsingfors på 13 timmar och 30 minuter från Stockholm. Från Göteborg är den totala flygtiden 13 timmar och 50 minuter, Finnairs Sverigechef Matias Sarkkinen.

Singapore är definitivt ett av världens mest frekventa affärsresemål, men också en viktig gateway till Australien, Nya Zeeland och Oceanien. Destinationer som lockar allt från ”back packers” till affärsresenärer. Finnairs australiensiska partner är Qantas. Singapore är också en smart gateway till Indonesien och Malaysia. Jag vill följa nedräkningen på Facebook!

200 svenska företag på plats i Singapore

Nära 200 svenska företag finns representerade i Singapore och det är fler än något annat nordiskt land. Finnairs försäljningschef i Singapore Petteri Kostermaa säger:

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi ser Singapore som en destination såväl för affärs- som turistrafik. Finnair blir det första europeiska flygbolaget på många år att starta upp trafik hit. Vi vet också att intresset är stort för flygningar mot Europa, från såväl Singapore som övriga Oceaninen. Bara mellan Jakarta och Singapore finns 70 dagliga flygningar! Vi har fått 5 000 ansökningar till våra 40 tjänster som lokala kabinanställda. Singapore är också en perfekt gateway för flygningar till Australien och Nya Zeeland med Finnairs oneworldpartner Qantas. Bilden: Marina Sands i Singapore.

Finnair enligt tidtabell till Japan
Finnair flyger om vanligt till Tokyo, Nagoya och Osaka via Helsingfors med smidiga förbindelser från Stockholm, Göteborg, Norrköping och Köpenhamn. Finnair fick ställa in en avgång till Tokyo på grund av naturkatastrofen som drabbat Japan. Flygen till Nagoya och Osaka har fungerar normalt. Från den 27 mars erbjuder Finnair dagliga flyg till samtliga tre destinationer i Japan.

 

SENASTE NYTT

ANNONS: