Etihad startar ny linje till Maldiverna

Mån 21 mar, 2011 - 14:30

Foto: Wikimedia Commons - Shahee Ilyas

Etihad kommer att erbjuda en daglig avgång från sin hemmabas i Abu Dhabi till Male International Airport med en Airbus A320 och totalt 1,904 stolar per vecka.
 
James Hogan, Etihad Airways verkställande direktör, säger i ett pressmeddelande:

– Male är gateway till den exklusiva ögruppen Maldiverna och med tanke på deras starkt ökande besöksiffror ser vi tiden mogen för att lansera flygningar till denna populära semesterdestination.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Hogan sa att starta den nya linjen i november är perfekt och sammanfaller med inledningen av den hektiska vinterperioden i norra Europa.
 
– Vi förväntar oss att denna linje kommer att tilltala både UAE semesterresenärer liksom resenärer från våra större europeiska marknader. Särskilt med tanke på de anslutnings-möjligheter denna sommarens utökade avgångar från Europa kommer att ge.

– Etihads tidtabell kommer att erbjuda en attraktiv eftermiddagsankomst och kvällsavgång som omsorgsfullt valts för att erbjuda maximal tid på destinationen. I själva verket kommer europeiska resenärer kunna utnyttja våra nattflygningar i båda riktningarna och på så sätt få en hel extra dag i Maldiverna.

Maldiverna består av nära 1 200 öar grupperade i naturliga atoller inklusive 200 bebodda öar och 97 semesteröar och med en befolkning på nära 300 000 människor *. Regionen erbjuder djupblå hav, vita sandstränder och turkosa rev med tropiskt klimat och varm temperatur året om och är en berömd destination för bröllopsresor och smekmånader.
 
 Etihad Holidays har tagit fram särskilda paketerbjudanden till de mest spektakulära öarna. Med ett brett spektrum av upplevelser för alla budgetar, har Etihad Holidays tagit fram skräddarsydda paket för bröllopsresor eller familjer, soldyrkare eller dykare. Paket finns som inkluderar flyg, hotell och ö transfers. För ytterligare information besök etihadholidays.com
 
Male blir Etihads destination nummer 67.

 

 

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report