I företagen finns välkända experter inom Revenue Management industrin; tex Paul Rose och Larry Michaels. SH&E säljer sin mjukvara tillsammans med Nextjet huvudleverantör av kommersiella system;  SITA.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi är mycket glada för detta samarbete speciellt när man ser på den upphandling som just nu sker åt Trafikverket. Systemet är välkänt och erkänt stabilt speciellt när det används tillsammans med vårt nuvarande lagersystem SITA. Vi kommer att ändra vår strategi när det gäller prisstyrning på våra avgångar. Det kommer att innebära att Nextjet kan erbjuda kunderna fler billiga platser på fler avgångar med bibehållen lönsamhet, säger Sören Roos pris och intäktsansvarig på Nextjet i ett pressmeddelande.

Implementationen skall vara klar senast den 1 maj och innebär att flygningar från sommaren kan innefattas i den nya strategin. Nextjet framhåller att mant på ett bättre sätt kommer kunna erbjuda regionerna längre framförhållning vid större helger samt vid jul och sommar perioder när det gäller billiga flygstolar.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report