Foto: Mats Montner

Ambitionen är att utveckla och etablera Roslagen som destination. Upplev Roslagen vill attrahera turister att besöka Roslagen. Nationellt och internationellt och därmed bidra till ökad handel och ökade intäkter till Roslagen.

– Roslagen har en fantastisk potential att etablera sig som en destination i Sverige, här finns en unik natur med skärgård, små pittoreska städer och stort utbud av aktiviteter och evenemang. Den geografiska placeringen är optimal i Mälardalen nära Stockholm och Arlanda, enligt Carina Gustavsson, grundare av sajten.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Sajten kommer förmedla utbud av boende, matupplevelser, aktiviteter och evenemang men även ge inspiration och möjlighet att boka direkt. Medverkan sker till en låg årskostnad och det finns även möjlighet till bannerannonsering. Lanseringen är beräknad till mitten av april 2011.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report