Foto: Wikimedia Commons - Tubaist

Vi är totalt nio företag som ställer ut tillsammans säger Annelie Nithander från Destination Uddevalla. Vårt koncept – Maritima Möten har vi tagit fram gemensamt och det går ut på att anläggningarna erbjuder möten med maritim anknytning. Havet är vår utgångspunkt när det gäller mat och aktiviteter. Uddevallas fina läge vid havet och många anläggningar med hög kvalitet och stor kapacitet ger oss fantastiska möjligheter att ta hem stora möten i framtiden. Vi satsar också på att locka till oss möten och konferenser från företag som arbetar i den maritima branschen, säger Annelie Nithander på Destination Uddevalla i ett pressmeddelande.

De medverkande företagen förutom Destination Uddevalla är Hotel Bohusgården, Hotel Carlia, Hotel Gyldenlöwe, Riverside Konferens & Kök, Hotell Riverside, Hafsten SweCamp Resort, Bokenäs Resort & Conference samt Conference in Sweden. Uddevalla kommun har en vision om att vara en maritim knytpunkt och företagen vill tillsammans lyfta Uddevalla med alla dess möjligheter.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

På TUR mässan finns sedan några år tillbaka meetings@TUR – en mötesplats för professionella köpare och säljare för internationella och nationella kongresser och företagsmöten. Här möts eventbokare, konferensarrangörer, kongressbyråer, hotell och cateringbolag och många fler aktörer inom mötesindustrin. Besökarna är företagsledare, bokningsansvariga och politiker med flera. Meetings@TUR pågår under fackdagarna dvs 24-25 mars.

 – Det unika är att vi samverkar under ett gemensamt koncept och att vi för första gången ställer ut på meetings@TUR säger Annelie Nithander.

– Vi kommer att jobba vidare med vårt koncept Maritima Möten och vi arbetar för att  Uddevalla ska vara ett självklart val för många nya möten och evenemang. Människor, mötesplatser och möjligheter ingår i konceptet.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report