Foto: Mats Montner

Flyget står idag för omkring 2 procent av de globala utsläppen av koldioxid. För att flygbranschen ska uppfylla målet om halverade utsläpp till 2050, jämfört med 2005, krävs samarbete och gemensamma initiativ. Swedavia är därför stolt partner till The Stockholm Dialogue on Global Sustainability.  Ett initiativ som tillsammans ger oss bättre globala förutsättningar inför framtiden.

– Flyget är en förutsättning för att internationellt kunskapsutbyte av detta slag ska kunna genomföras. Vi vill såklart också visa på Swedavias stora engagemang i frågorna samt bidra till en mer hållbar framtid, säger Torborg Chetkovich, koncernchef Swedavia i ett pressmeddelande.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

The Stockholm Dialogue on Global Sustainability är en del av den tredje Nobel Laureate Symposium on Global Sustainability. Syftet med sammankomsten är bland annat att fördjupa insikterna om globala risker och utmaningar samt påvisa lösningar mot en global hållbar utveckling. Symposiet samlar omkring 50 av världens mest namnkunniga tänkare och främsta experter inom hållbar utveckling – en stor del av dem Nobelpristagare.

Arrangörer av The Stockholm Dialogue on Global Sustainability är Stockholm Environment Institute, Stockholm Resilience Centre, Stockholm Universitet samt Foundation for Design & Sustainable Enterprise.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report