Ny chef för Sundsvallsflyg

Tis 24 maj, 2011 - 11:17

Ny chef för Sundsvallsflyg

Tis 24 maj, 2011 - 10:28

Foto: Sundsvallsflyg

 Att vara en van resenär är en utmärkt grund att stå på när det gäller att leverera en fungerande resa till våra kunder. Att bli chef för Sundsvallsflyg är en utmaning, då bolaget har Sveriges nöjdaste kunder inom inrikes transporter 2010.

– Jag ser fram emot att få överta ansvaret för någonting så välskött som Sundsvallsflyg, säger Eva i ett pressmeddelande, jag är också en person som gillar utmaningar, ju större desto bättre. Sundsvallsflyg har många möjligheter framför sig, vi tror på en ökning inom transporter och i synnerhet inom flyg de närmaste åren, vårt samarbete med Malmö Aviation skall ge en betydligt bättre produkt för våra transferkunder och vi har en intressant framtida möjlighet inom tåg.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Johan Nikula som avgår under sommaren säger :

– Jag är mycket glad att Eva, med sin höga kompetens och härliga attityd tar över. Sundsvallsflyg är viktigt för regionens utveckling och Eva kommer att skapa nya utvecklingsmöjligheter för bolaget. Eva kommer närmast från If skadeförsäkring i Sundsvall där hon innehaft olika chefstjänster. Hon har man och tre barn och bor i Sundsvall. Eva tillträder i Augusti

SENASTE NYTT

ANNONS: