Foto: Mats Montner

Tycke uppstod direkt när de båda drivande krafterna från respektive företag träffades. Gloria de la Parra på We Travel har länge sett denna grupp växa och ser att många singlar inte vågar ta för sig för att resa på egen hand.

Genom att man med stark vilja och ambition kommer att länka till varandras hemsidor och samarbeta på flera plan, hoppas man kunna göra det enklare att hitta någon resekompis eller en grupp att passa in i. Att tillhöra en grupp kan ibland kännas väldigt skönt. Det är ett enkelt sätt att umgås med andra likasinnade människor.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

We Travel kommer även att utveckla Singelresor efter dels resenärernas egna önskemål och färdiga resor. Det finns en ny flik på sajten Singel i Sverige  som heter ”Din resa” där man kan hitta sina resevänner och resmål.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report