Klart med ny chef för Visby Airport

Tor 21 jul, 2011 - 11:40

Efter ett omfattande rekryteringsarbete har valet nu fallit på Gunnar Jonasson, nuvarande Marknads- och Kommunikationschef vid GEAB. Gunnar Jonasson kommer ursprungligen från Stockholm men har i perioder varit bosatt på Gotland. Dessförinnan har han bland annat även studerat ekonomi vid Högskolan på Gotland samt arbetat inom besöksnäringen på Gotland.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– Vi är övertygade om att förutsättningarna för att skapa ökad tillgänglighet till och från Gotland stärks i och med rekryteringen av Gunnar. Han har precis den bakgrund vi letat efter i form av kvalitativt marknadsarbete i kombination med lokal förankring, säger Peder Grunditz, chef för regionala flygplatser Swedavia.

– Jag är övertygad om att betydelsen av flygplatsen kommer öka på sikt. Den är en förutsättning för såväl vårt eget näringsliv som för arbetet med att attrahera fler typer av besökare. Samtidigt är jag öppen för nya idéer eftersom det är en helt ny roll för min egen del, säger Gunnar Jonasson.
Gunnar Jonasson, som tillträder sin nya tjänst den 1 november, är en van ledare från direkt eller indirekt statligt ägda bolag såsom Vattenfall och Svensk Kärnbränslehantering. Han har dessutom erfarenhet av utveckla bolags konkurrenskraft med hjälp av attraktiva IT-lösningar samt av att tydliggöra arbetsgivarens erbjudande gentemot rekryteringsmarknaden.

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report