Foto: Wikimedia Commons - Vespa125125CFC

MyPlanet – Sveriges ledande arrangör när det gäller långresor till Australien, Nya Zeeland, USA, Kanada och Sydafrika – går nu ännu ett steg längre i utvecklingen och satsar stenhårt på att erbjuda marknadens mest prisvärda sportresor.

– Det är inte mycket som går upp mot att på plats se när favoritlaget gör mål och höra jublet på läktarna, säger John Wetterqvist, ansvarig för att utveckla MyPlanet Sports i Sverige i ett pressmeddelande.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Varför sportresor?
Som ett led i att tillhöra världens största resekoncern TUI Travel PLC – är det helt rätt att utnyttja de stora och fördelaktiga inköpsavtal som ligger bakom satsningen på sportresor som MyPlanet nu gör, säger Susanne Ritzén Österberg, Sverigechef på MyPlanet.

Våra två systerbolag i Danmark – MyPlanet Sport och Travelsense, har många framgångsrika år bakom sig inom sportresevärlden och det faller sig helt naturligt att vi nu även i Sverige vill ha den möjligheten att erbjuda dessa unika, prisvärda och kompletta sportresearrangemang.

En annan stor fördel som vi erbjuder jämfört med våra konkurrenter är att vi som fullservicebyrå med IATA rättigheter har tillgång till marknadens bästa flygavtal vilket kommer våra kunder tillgodo då vi rekommenderar att köpa kompletta paket – flyg, hotell och matchbiljett.

Fördelen med det är att det inom sportbranschen ofta förekommer att matcher flyttas och ändras och då har vi möjligheten att ge våra kunder support med ombokningar så att upplevelsen och syftet med resan bibehålls.

Vi vill dock varna för att åka på en sportresa kan vara beroendeframkallande och att se sport på TV aldrig blir detsamma igen

SENASTE NYTT

ANNONS: