En ny sida för en ny tid

Ons 24 aug, 2011 - 8:07

Travel Report har nu lanserat en ny hemsida av ett nytt modernt snitt. Den är anpassad för en ny tids krav. Härmed tar vi ytterligare ett steg i att vara innovationsmässigt ledande i branschen.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Vi följer den ledande utvecklingen inom mediaområdet och har utvecklat en modern hemsida som är enkel att integrera med sociala medier. Samtidigt lanserar vi en del nyheter i innehållet som höjer användarvänligheten och informationsvärdet för läsaren.

Det är samtidigt en webbplats som kan växa i takt med med nyheter som dyker upp i webbvärlden. Vår ambition är att alltid ligga i framkant. Vi ska nu öka vår närvaro i sociala medier så glöm inte att gilla oss på Facebook. Facebook själva gillar oss.

Mats Montner
mats@travelreport.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report