Air Berlin ökar sitt utbud i Skandinavien

Mån 29 aug, 2011 - 16:25

I framtiden kommer det att vara ännu enklare att byta flyg i den tyska huvudstaden – detta tack vare tre avgångar dagligen på vardagar från Stockholm, Göteborg, Oslo och Köpenhamn till Berlin från och med att sommartidtabellen börjar gälla den 1 maj 2012.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Redan i dag flyger många passagerare från Sverige, Norge och Danmark via airberlins flygtrafiknav Berlin Tegel. I jämförelse med förra sommaren ökade antalet transferpassagerare från Skandinavien till destinationer i hela världen med 53 procent.  I och med detta har Tysklands näst största flygbolag det största flygutbudet mellan den tyska huvudstaden och Skandinavien. Resultatet bli ännu kortare väntetider vid byten samt en mängd nya förbindelser inom airberlins stora flygnätverk.

Förutom ytterligare flygförbindelser till Tyskland utökar Air Berlin dessutom antalet avgångar från Köpenhamn till Wien, det nya navet för flyg till Östeuropa, från och med att sommartidtabellen för 2012 träder i kraft. På denna sträcka kommer det, tack vare ytterligare en avgång på kvällen, att finnas en tredje daglig flygförbindelse på vardagarna och ett flyg på söndagarna. Denna avgång är planerad till kl 19.25 i Köpenhamn och ska anlända till den österrikiska huvudstaden kl 20.55.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report