/a>[/caption]

I lördags avgjordes den femte upplagan av fotbollsmästerskapen för resebyråer och agenter. Malmö Aviation arrangerar turneringen som i år vanns av American Express.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

För femte året i rad arrangerade Malmö Aviation fotbollsmästerskapen för resebyråer och agenter. I år ställde 10 lag upp och efter gruppspel på Grimsta IP gick finalen på nationalarenan Råsunda. Efter en jämn finalmatch mellan BCD Travel och American Express stod tillslut American Express som segrare efter straffsparksläggning.

Det hela avslutades med en fest i ankomsthallen på Bromma Flygplats, Malmö Aviations nav. Patrik Isaksson och coverbandet Ramma Sten (Omskrivning av tyska Rammstein) stod för underhållningen tillsammans med ståupparen Janne Westerlundh och dj Mats Lisjanis. De riktiga nattugglorna fortsatte sedan till Café Opera i skydd av mörkret.

– Vi vill tacka alla som ställde upp och gjorde dagen till en riktig fotbollsfest som sedan fortsatte in på småtimmarna. Samtidigt vill vi passa på att gratulera American Express till vinsten. Standarden på fotbollen var ovanligt hög och bjöd på allt man kan önska i form av spänning och dramatik. Nu börjar planeringen för nästa år då vi hoppas på ännu fler deltagare, säger Håkan Wahlström V.P. Sales på Malmö Aviation.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report