Evolution tema på turistgalan

Tis 13 Sep, 2011 - 16:28


Svenska Turistgalan genomförs i år för sjätte året i rad och är den självklara mötesplatsen för svenska turistnäringen och dess intressenter. Årets tema är ”Evolution 2020”.

Temat förklaras som ”Evolution 2020”- vad står vi idag och vad händer i framtiden, hur ska Sverige hävda sig i världen och vad betyder Sverige för världen – hur och var måste vi bli bättre för att nå vår gemensamma vision år 2020. Galatemat kommer att prägla dagens seminarier, såväl som den glittrande galakvällen. Galan äger rum torsdagen den 20 oktober på China Teatern och Berns Salonger i Stockholm.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Svenska Turistgalan är en årligen återkommande inspirations- och kunskapsdag med konferens, prisceremonier och galamiddag. Svenska Turistgalan har etablerats som en gemensam mötesplats där hela näringen och dess intressenter samlas för att inspireras, bygga nätverk och premiera näringens framgångsrika aktörer. Galan sammanför representanter från hela den svenska rese- och turistnäringen samt företag och organisationer från privat och offentlig sektor.

Svenska Turistgalan har blivit publikt känd, synliggör goda och intressanta turismutvecklingsexempel och genomförs årligen under hösten som en av de viktigaste affärsmötesplatserna för näringen. Galan fokuserar på mötet mellan människor och företag, kombinerat med inspirerande föreläsningar i en attraktiv miljö. Målet är att skapa och bygga relationer mellan konkurrenter, över branschgränser och över region- och nationsgränser.

Källa: RTS

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report