FLIGHT CLUB Afterwork landar i Malmö

Fre 16 sep, 2011 - 14:21

Torsdag den 22 september kl. 18:00 välkomnar AIR FRANCE KLM, PLANETWILDLIFE.COM, TRANSHOTEL och SWANSON´S alla resebyråagenter från hela Skåne till en skön afton på RADISSON BLU hotell, Östergatan 10 i Malmö.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Kvällen börjar med en afterwork där alla partners kommer att presentera sina tjänster. God mat och dryck serveras och gästerna får lära sig mer om den nya destinationen Marseille i Södra Frankrike som AIR FRANCE kommer att börja trafikera 2 oktober direkt från Köpenhamn.

Som vanligt under FLIGHT CLUB lottas 2 flygbiljetter ut på den nya linjen Köpenhamn-Marseille med 2 nätters övernattning i ”Business double-room” på RADISSON BLU Marseille Vieux Port.

RADISSON BLU står för en avkopplande atmosfär och erbjuder även ett rabatterat pris till agenterna som vill övernatta på hotellet den kvällen (800 sek inkl. frukost för 2 personer i ett dubbelrum – kontakta asa.nihlvin@rezidor.com för bokning).

Men kvällen slutar inte där utan de piggaste går sedan vidare med VIP-status till nattklubben CENTILITER & GRAM.

– Våra vänner i Malmö har länge efterfrågat en FLIGHT CLUB där borta och det känns jättekul att vi nu nu har kunnat tillfredställa deras önskan med hjälp av RADISSON BLU och våra övriga partners för kvällen PLANETWILDLIFE.COM, TRANSHOTEL och SWANSON´S, berättar AIR FRANCE KLMs försäljningschef Leisure Gérald Amoudruz som står bakom initiativet, och tackar även TRAVEL REPORT för möjligheten att kunna informera hela Skåne om eventet på torsdag.

Det finns några platser kvar och anmälan sker senast på tisdag 18e september till: afklsales@klm.com

SENASTE NYTT

ANNONS: