Park Inn by Radisson Uppsala 10 år

Fre 16 sep, 2011 - 16:04

15 september firade Park Inn by Radisson Uppsala 10 år. Firandet har pågått under hela september genom att morgonresenärerna på Uppsala Resecentrum bjudits på kaffe av Park Inns personal. På den stora festdagen igår bjöds samtliga kunder och samarbetspartners in på en fullsatt workshop med föreläsning på temat ”Sleep well – live well”.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Ett tiotal Park Inn-hotell visade upp sina unika erbjudanden och tjänster. Ett mycket uppskattat inslag under dagen var att gästerna dessutom fick en förhandsvisning av Radisson Blu Uppsala som öppnar portarna under 2012.

(från vänster) Dan Söderholm, Director of Sales på Rezidor, Torsten Engvall, Styrelseordförande på Winn Hotel Group, Ann-Sophie Myrefelt Hotel Director på Park Inn by Radisson Uppsala och Radisson Blu Uppsala, Anders Junger, koncernchef på Winn Hotel Group.

Ann-Sophie Myrefelt (längst till höger) med Park Inn Uppsala-teamet

SENASTE NYTT

ANNONS: