Foto: Rezidor Travel Group

Radisson Blu kommer inreda ett hotellrum efter idéerna från det vinnande förslaget i hotellkedjans så kallade Mood Board tävling. Ett Moodboard är en blandning eller ett kollage som används för att beskriva en designidé.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Moodboards används av designers i en konceptutveckling för att beskriva en idé med hjälp av bilder, texter, färger, foton och materialprover. Deltagarna i Radisson Blu:s tävling bjöds in att designa ett hotellrum som matchar deras unika stil och personlighet. Juryn utsåg ett förslag av Wim Alenus från Belgien till vinnare.

Hans design kommer att fungera som inspiration för ett rum på Radisson Blu Royal Hotel i Bryssel och Wim kommer att få 30 fria nätter i ”sitt” rum under ett år. De som lämnat in de tio bästa förslagen får också en helgvistelse i det nya rummet.

”Eklektiskt, hem ljuva hem, elegant, avkopplande, verkligt” var några av juryn omdömen om det nvinnande konceptet. Wim Alenus själv beskrev sitt förslag som: ”Slappa som en söndagsmorgon hemma. Sluta med det överdrivet sofistikerade och falska. Gör hotellrum riktiga igen.”

Juryn bestod av Bart Canini, chef för Creneau International, en global agentur för designkoncept, den berömda svenska designern Christian Lundwall, och Eugene Staal, Senior Vice President för Teknisk Utveckling på Rezidor.

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report