Under 2011 ökade intresset både för storstadssemestrar och för resor till USA. Låg valuta, pulserande stadsliv, trendiga butiker och bra restauranger lockar många svenska resenärer över Atlanten. Solresor möter den ökade efterfrågan och erbjuder en exklusiv paketresa till New York i begränsad upplaga.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Resan riktar sig till förstagångsbesökare och har endast 30 platser med avgång i slutet av februari från Stockholm och Köpenhamn. Erbjudandet är speciellt framtaget för att förhöja upplevelsen och inleds med en gemensam stadsrundtur med svensktalande guide. Resten av dagarna är fria för att på egen hand utforska New York.

– Denna resa skiljer sig från Solresors ordinarie utbud, då våra resor vanligtvis går till varmare breddgrader. Intresset för USA ökar hos våra resenärer och vi har därför valt att möta efterfrågan med en resa i mycket begränsad upplaga. Det är verkligen ett gyllene tillfälle att uppleva New York från sin bästa sida, säger Pauline Berndtsson, informationschef på Solresor i ett pressmeddelande.

I paketet ingår förutom stadsvandring, en lunch på Stardust Diner, inträde till Top of the Rock, fyra nätters övernattning på Hotel Staybridge Suites vid Times Square, flyg och transfer.

Både Stardust Diner, med sina sjungande servitörer i äkta Broadwaymanér, och Top of the Rock, med sin fantastiska utkiksplats över Manhattan, är några av stadens mest populära sevärdheter.

Resan avgår från Arlanda eller Köpenhamn 24 februari 2012 och är bokningsbar fram till 13 december.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report