Foto: Svenska Möten

Priset ”Årets Svenska Möten Vän 2011”, instiftat av Svenska Möten, delades ut under organisationens traditionella firande på Nalen i Stockholm som. I år var det trettioårsjubileum.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Patric E Österström fick ta emot det med motiveringen, ”Lojalitet och långsiktighet, en medlem som ständigt visar ett tydligt engagemang genom stor närvaro och kloka inlägg i vårt ständiga utvecklingsarbete.”

”– Det är naturligtvis jätteroligt att få en sådan utmärkelse, det känns väldigt bra när man engagerar sig att det uppmärksammas och uppskattas”, sa Patric E Österström.

”– Vi ser Patric E Österström som en inspiratör inom organisationen men också som en viktig ambassadör utåt”, kommenterar Svenska Mötens VD Johan Fägerblad.

Branscherfarenheten är lång, Patric E Österström kom i kontakt med Svenska Möten redan på åttiotalet, då som konferensvärd och konferensbokare. Med åren har han blivit en alltmer aktiv deltagare och har kunnat bidra med åsikter och reflektioner. Patric E Österström är bosatt i Billdal, söder om Göteborg och pendlar till Varbergs Kurort där han jobbat de senaste fem åren.

”– Det har varit en spännande utveckling både för mig och Svenska Möten och det är riktigt kul att kunna tänka tillbaka på den tiden och hur det var då. De affärer som Svenska Möten förmedlar till oss är väldigt viktiga, dessutom väger nätverket i och kring Svenska Möten väldigt tungt i vårt medlemskap och i utvecklingsarbetet av vår konferensprodukt”, säger han.

Det är fjärde året i rad som detta pris delas ut, tidigare har priset mottagits av Pernilla Rehnberg, Thoresta Herrgård, Lars Eric Fäldt, Bokenäs Hav Spa Möten, Calle Under jubileumskvällen på Nalen delades ytterligare priser ut, bland annat priset för Årets Svenska Mötesplats som i år gick till Görvälns slott i Järfälla, Stockholm.

SENASTE NYTT

ANNONS: