Foto: Mats Montner

Som enda företag i resebranschen inför expressbussföretaget Swebus en prisgaranti för sina kunder. “Vi rustar inför den tuffare konkurrensen som avregleringen av kollektivtrafiken innebär”, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”– Swebus ska ha lägst priser bland alla expressbussföretag och från och med nu kompenserar vi våra resenärer om de skulle hitta en annan expressbussresa till ett lägre pris”, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus. ”Expressbussen är redan känd för att erbjuda låga priser jämfört med exempelvis tåget och flyget. Prisgarantin gör att Swebus resenärer kan vara trygga med att de reser till det absolut lägsta priset även i jämförelse med andra expressbussföretag.”

Prisgarantin införs i ett första steg längs hela Västkusten, och gäller för alla delsträckor mellan Oslo och Köpenhamn. Utfallet kommer sedan att utvärderas innan konceptet utvecklas.

”– Vi ska ha lägst priser i hela vårt linjenät, men vi vill testa detta nya koncept med prisgaranti under kontrollerade former, säger Ingvar Ryggesjö. Att vi har valt att börja på just Västkusten beror på att det finns många populära bussträckor där, vi når helt enkelt ut till många vana expressbussresenärer. På så sätt kan vi snabbt få bra feedback från engagerade kunder.”

Swebus nya prisgaranti innebär att om en resenär hittar en motsvarande resa hos ett konkurrerande expressbussföretag till ett lägre pris än hos Swebus, så får man mellanskillnaden plus en krona tillbaka av Swebus. Prisgarantin gäller både före och efter att man har köpt sin biljett av Swebus. För mer information om Swebus nya prisgaranti, se http://www.swebus.se/prisgaranti.

SENASTE NYTT

ANNONS: