Nettbuss och Taxi Göteborg kommer på måndag, den 12 december, att starta shuttletrafik mellan Göteborg och Landvetter, en sträcka på vilken de stora hotellen knyts ihop med effektiv linjetrafik.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Vår erfarenhet av linjetrafik, vår starka fordonsflotta och Taxi Göteborgs erfarenhet av betalningssystem och logistik gör att vi tillsammans kommer att bli en mycket stark aktör inom shuttletrafiken”, säger Stefan Magnusson koncernchef Nettbuss Sverige i en kommentar.

I första steget kommer shuttletrafik att gå mellan Korsvägen, Scandic Opalen och Landvetter. Men planen är att expandera.
– ”Vi har många stora hotell i Göteborg och många strategiska knutpunkter där shuttletrafik kan göra resorna till och från Landvetter effektiva, snabba och bekväma. Vårt mål är att ha ett linjenät som täcker alla de stora hotellen och ett antal knutpunkter”, säger Claes Barkebo vd på Taxi Göteborg.

 

 

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report