Rekordstart för Clarion Hotel Post

Mån 2 jan, 2012 - 10:46

Grafik: Semrén+Månsson

Nya Clarion Hotel Post i Göteborg uppnådde det fantastiska försäljningsmålet på 100 miljoner kronor redan sju veckor innan öppningen. I dag återstår tre veckor innan portarna slår upp den 26 januari 2012.

För bokningarna står såväl nationella som internationella företag och organisationer. Intresset för Clarion Hotel Post överstiger alla förväntningar. Exempelvis står det redan i dagsläget klart att hotellet står värd för Göteborgs Internationella Filmfestivals populära invigningsfest, Meetings Internationals nya mässa Meetings@GBG/Mötesindustriveckan och
världskongressen IFHP.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Därtill finns ett flertal bokningar gällande möten, seminarier, middagar och mässor från bilindustrin, läkemedelsindustrin och idrottsföreningar.

– Försäljningssiffrorna för Clarion Hotel Post överstiger alla prognoser och förväntningar. Vi satsade på att nå 100 miljoner i försäljning innan öppningen och lyckades med detta. Nu har vi som nytt mål att nå 150 miljoner kronor innan öppningen och det ser lovande ut då vi har flera globala event på gång, säger Daniel Stenbäck, vd Clarion Hotel Post i ett uttalande.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report