Ticket Affärsresors globala nätverk FCm Travel Solutions har utnämnts till ”The World’s Leading Travel Management Company” och fick ta emot utmärkelsen på World Travel Awards i Doha, Qatar den 11 januari.

FCm Travel Solutions har haft ett framgångsrikt år och utsågs 2011 även till Europas ledande Travel Management-företag.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”– Vi är stolta över att tillhöra FCm Travel Solutions globala nätverk. Det är en fantastisk prestation att bli utsedd till den ledande affärsresebyrån både globalt och i Europa. Utmärkelserna bekräftar nätverkets styrka med att ha en bred geografisk täckning kombinerat med stark lokal närvaro”, säger Thomas Ådén, VD Ticket Affärsresor i ett pressmeddelande.

Ticket Affärsresor har som partner i nätverket FCm Travel Solutions möjlighet att leverera kompletta affärsreselösningar globalt. FCm Travel Solutions är en av de fem största globala Travel Management-företagen och finns representerade i mer än 75 länder.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report