Strömmagruppen expanderar i Helsingfors

Mån 16 jan, 2012 - 15:39

Foto: Mats Montner

Strömma Turism & Sjöfart AB har förvärvat Helsinki Expert Oy av Stiftelsen för Helsingfors turism. Helsinki Expert Oy, som blir ett dotterbolag i Strömmagruppen, producerar, säljer och marknadsför turist- och fritidsrelaterade tjänster i Helsingfors.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Strömmagruppen bedriver omfattande rundtursverksamhet med båtar och bussar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Köpenhamn och Helsingfors. Helsinki Experts Oy tjänster kommer att införas i Strömmagruppens nordiska bokningssystem, vilket märkbart förstärker synligheten och åtkomligheten av resetjänsterna i Helsingfors.

På den globala turistmarknaden är det de ekonomiskt starka och tillräckligt stora bolagen som kan producera, marknadsföra och distribuera sina tjänster på ett effektivt sätt. Strömmakoncernen har under många år satsat på en effektiv marknadsföring av sina tjänster och utvecklingen av online marknadsföring.

Förvärvet av Helsinki Expert ökar utbudet av tjänster, förbättrar kostnadseffektiviteten inom försäljningen och marknadsföringen, meddelar Strömma Turism och Sjöfart. Helsingfors visibilitet och utbudet av turismtjänster förbättras betydligt genom utnyttjandet av Strömmakoncernens nordiska bokningssystem. I Helsingfors finns Strömma representerat genom varumärkena Helsinki Sightseeing, Sunlines, Open Top Tours och City Sightseeing.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report