Foto: Hans Olav Nyborg

I kölvattnet av de senaste konkurserna av Spanair och Malev, möter Norwegian den ökade efterfrågan och fördubblar antalet avgångar till Barcelona och Budapest från Arlanda och Kastrup.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”– Norwegian är ett ekonomiskt stabilt bolag som har haft en stark tillväxt i Sverige de senaste åren. Från att ha erbjudit 22 inrikes- och utrikeslinjer i Sverige 2008, erbjuder vi idag över 65 direktlinjer. I juni flyttar vi till Terminal 5 på Arlanda för att möta det ökande antalet passagerare som väljer att flyga Norwegian. Vi har fortsatta utvecklingsplaner för den svenska marknaden och det är naturligt att vi, där vi kan, hjälper till att fylla de luckor som uppstår när konkurrenter tyvärr drabbas av konkurs”, säger Norwegians Informationschef Åsa Larsson.

Fler avgångar till Barcelona
Norwegian ökar antalet avgångar till Barcelona från både Arlanda och Kastrup från fem till tio avgångar i veckan. Från Arlanda kommer Norwegian att flyga varje dag och med två avgångar om dagen varje måndag, onsdag och fredag. Från Kastrup varje dag och med två avgångar om dagen varje tisdag, torsdag och söndag.

Sex avgångar i veckan till Budapest
Antalet avgångar till Budapest från både Arlanda och Kastrup ökar från tre till sex gånger i veckan vilket innebär dagliga avgångar med undantag från lördagar.

Ökade antalet avgångar till Prag från Oslo
I Oslo ökar bolaget även antalet avgångar till Prag från Gardemoen flygplats. Norwegian kommer att flyga 10 avgångar i veckan till den tjeckiska staden.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report