Foto: Rezidor Hotel Group

Hotellkedjan Radisson Blu, som är en del av Carlson Rezidor Hotel Group, toppar listan över de hotell där danskarna skulle vara mest stolta över att arbeta. Det visar en ny studie utförd av undersökningsföretaget YouGov bland 16 000 danskar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”– Våra medarbetare är hörnstenen i vårt företags framgång och det har alltid varit en av våra största prioriteringar att ha en arbetsplats och en miljö som skapar glada och nöjda medarbetare som varje dag är stolta över att gå till jobbet. Därför är det mycket glädjande att höra att danskarna också skulle vara stolta över att arbeta för Radisson Blu”, säger Christian Gartmann, Area Vice President Nordics.

Totalt deltog 261 företag i undersökningen, och Radisson Blu hamnade högst bland hotellkedjorna. I undersökningen fick deltagarna ge företagen poäng beroende hur stolta de skulle vara över att arbeta där. Listan toppas av företag som Lego, Novo Nordisk, B & O, Läkare utan gränser och Maersk.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report