Flyglinjen flyger till Visby

Mån 19 mar, 2012 - 8:24

Foto: Mats Montner

Flygbolaget Flyglinjen kommer under sommaren att flyga mellan Jönköping och Visby med start söndag 1 juli. Turen kommer flygas två gånger i veckan fram till 12 augusti.

För första gången sedan början av 1970-talet kommer det gå flygningar från Jönköping Airport till Visby under sommaren. Linjen kommer att trafikeras med en tur & retur på torsdagar och söndagar. Det gör det möjligt att vara borta antingen en hel vecka, flera veckor eller en långhelg.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Under perioden som linjen trafikeras finns möjlighet att besöka Almedalsveckan, Stockholmsveckan och Medeltidsveckan. Däremellan erbjuder Gotland och Visby på fantastiska naturupplevelser och ett kokande stadsliv med en kontinental känsla.

”– Detta känns som ett steg i rätt riktning. På vår reguljärtrafik mellan Jönköping och Stockholm City Bromma är det övervägande affärsresenärer som reser men nu kan vi äntligen erbjuda en bredare publik ett riktigt trevligt resmål med en väldigt kort restid till ett rimligt pris. Jag tror och hoppas att invånarna i regionen utnyttjar denna möjlighet och tar chansen att resa till Gotland i sommar. Om linjen fungerar bra kommer vi garanterat att köra den nästa säsong också”, säger Henning Lindberg, marknadsansvarig.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report