Ses vi på TUR?

Tis 20 mar, 2012 - 13:39

Äntligen är det dags för TUR igen. Jag har höga förväntningar i år och tänker resolut rusa in i den där ormgropen i Göteborg med huvudet före. Den nya branschonsdagen lovar mycket, och det ska bli skönt att ha en hel dag att ägna sig åt nätverkande och seminarier utan att behöva känna stressen över missade montermingel.

I all iver har jag fullkomligen överbokat mig själv i någon slags förhoppning om en hastigt påkommen kloningslösning, så det lär bli en del halvuppätna räkmackor, avbrutna konversationer och fragmentariska föreläsningar.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Men det personliga mötet slår ingenting annat – det vet vi med allt större säkerhet. Möten blir kortare och kortare (under Connect på TUR inte mer än 10 minuter) men ett hastigt handslag, kallprat och visitkortsutbyte kan väga upp för det mest ihärdiga av mailanden. Det skapar både möjligheter och utmaningar för mötes- och konferensnäringen på ett helt nytt sätt i framtiden, vilket blir allt mer spännande att följa.

I vårt tjocka TUR-nummer har vi bland annat pratat hotell och hållbarhet med Petter Stordalen, som nyligen invigt Clarion Hotel Post i Göteborg. Inte långt därifrån sitter Carin Kindbom och smider stora planer för Svenska Mässan och Gothia Towers. Henne har vi också pratat med. Sen har varit på Island, tagit tempen på Travel Train, rederibranschen, Gotosweden och Orientexpressen, samt frågat oss varför inte fler researrangörer ser möjligheterna med fotbollskulturen i länderna kring Medelhavet.

PS. Om du inte hunnit få ditt exemplar av Travel Report nr 2 i brevlådan är det inget att hänga läpp eller gråta blod eller go helt bananas över – tidningen finns förstås på mässan också. Vi ses i Göteborg!

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report