Foto: Best Wetern Hotels

Den 29 mars når Best Western Hotels i Sverige en milstolpe när Best Western Ta Inn Hotel i Västerås blir hotellkedjans 80:e hotell i Sverige.

Best Western Ta Inn Hotel i Västerås erbjuder 85 rum, varav 58 är enkelrum. På hotellet finns både allergi- och handikappanpassade rum. Hotellet har även 16 studios vilka inkluderar ett litet pentry, perfekt för resenären som bor under en längre period.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

För hotellet gäster finns även ett gym, en bar vilken är öppen alla dagar i veckan samt en restaurang som erbjuder husmanskost måndag-torsdag. Hotellet har sex nyrenoverade konferensrum med kapacitet upp till 80 personer.

Ta Inn Hotel ligger endast 800 meter från centrala Västerås och centralstationen. För de som anländer med bil är det ett 100-tal meter till E18:an och det finns gott om parkeringsmöjligheter både utomhus och i varmgarage.

”– Vi har redan ett hotell med i kedjan – Best Western Plaza Hotel i Eskilstuna,” säger Naser Rahimi, ägare av Best Western Ta Inn Hotel. ”Vi är mycket nöjda med detta medlemskap och för oss var det önskvärt att även få med Ta Inn i kedjan. Vårt hotell kommer att bli ett bra komplement till övriga Best Western hotell i Västerås.”

”– Det känns helt fantastiskt att vi nu har sprängt 80-vallen och även 7000-gränsen vad gäller antal hotellrum”, säger Johan Kukacka, VD på Best Western Hotels i Sverige. ”Vår utveckling de senaste åren har varit mycket positiv och för oss är det ett bra betyg att så många hotell har valt att bli medlemmar i Best Western Hotels. Vi ser fram emot 2012 med stor tillförsikt och jag tror att det blir ett spännande år för oss.”

SENASTE NYTT

ANNONS: