SAS börjar flyga till Tel Aviv

Tor 29 Mar, 2012 - 13:12

Foto: Mats Montner

Med start den fjärde juni börjar SAS flyga direkt från Köpenhamn till Tel Aviv. Den nya linjen är en av 28 om SAS öppnar under 2012. Detta sker som en del av SAS strategi att stärka de tjänster som erbjuds för både affärs- och fritidsresenärer.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

SAS flyger mellan Köpenhamn och Tel Aviv varje måndag från  och med juni. Redan i juli utökar SAS ytterligare med avgångar även på torsdagar och med start den 28 oktober erbjuder vi tre flygningar i veckan.

Biljetter till och från Tel Aviv börjar säljas från och med torsdagen den 29 mars. SAS flyger till Ben Gurion flygplatsen som ligger 15 km sydost om Tel Aviv. Flygningen tarfikeras med en Airbus 319 med plats för 141 personer eller en Airbus 321 som rymmer 198 personer.

”– Vi ser en ökad efterfrågan på flyg till och från Mellanöstern. Vi är därför glada att vi nu kan erbjuda våra kunder möjligheten att flyga direkt till Tel Aviv, från Köpenhamn, året runt och till konkurrenskraftiga priser. Tel Aviv ligger vid Medelhavet och är Israels ekonomiska och kommersiella centrum. Där finns också gott om kulturella utbud, vackra stränder och unik arkitektur ”, säger Per Möller Jensen, Vice President, Brand, marknadsföring och EuroBonus på SAS.

Tidtabell (lokala tider):

Måndag: Köpenhamn 13:15 – Tel Aviv 18:40, Tel Aviv 19:40 – Köpenhamn 23:20

Torsdag: Köpenhamn 14:15 – Tel Aviv 19:40, Tel Aviv 20:40 – Köpenhamn 00:20

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report