SAS flyger till Visby i sommar

Ons 11 Apr, 2012 - 8:42

Foto: Mats Montner

Med start den 21 juni börjar SAS återigen att flyga mellan Arlanda och Visby. Detta betyder att SAS kommer att flyga upp till 24 avgångar i veckan under högsommarperioden.

Inför sommarprogrammet så återupptar SAS flygningar mellan Arlanda och Visby. SAS flyger upp till sju dagar i veckan under sommaren och under Almedalsveckan så ökar SAS upp ytterligare med upp till 4 avgångar per dag. För tidtabell se www.sas.se.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

”– Under sommarperioden har vi stor efterfrågan på flygningar till Visby och vi är stolta över att kunna flyga så ofta som dagligen under högsommaren. Att vi väljer att flyga på Visby är helt i linje med SAS strategi att stärka tjänster som erbjuds för både affärs- och fritidsresenärer”, säger Peter Nilsson, Inrikeschef SAS.

Hos SAS ingår alltid ett bagage på 23 kg helt utan avgift och man kan checka in och välja sittplats redan 22 timmar innan avresa. Ombord på SAS erbjuds frukost fram till kl 9:00 och därefter får alla passagerare kaffe eller te.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report