Rica Hotels satsar på modebloggare

Mån 16 Apr, 2012 - 9:51

Foto: Rica Hotels

Rica Hotel Kungsgatan presenterar Room 505 tillsammans med bloggportalen Devote.se. En bloggsvit – bara en hissresa bort från Sveriges bästa shopping.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Antalet besökare som kommer till Stockholm för shopping växer stadigt. Nu vill Rica Hotels tillsammans med Sveriges största bloggportal Devote.se hjälpa modebloggare från hela Sverige att, på ett smidigare och roligare sätt, få tillgång till huvudstadens bästa shopping.

Samarbetet ger de 80.000 personer som just nu bloggar på Devote.se möjlighet att få tillgång till Room 505 på Rica Hotel Kungsgatan. Rummet kan bokas via www.devote.se/room505. Bloggen är också en digital gästbok där alla rummets besökare kan dela med sig av sina shoppingtips och upplevelser i huvudstaden.

”– Room 505 är ett superroligt samarbete för oss på Devote – Att kunna erbjuda våra bloggare ett eget hotellrum, mitt ibland Stockholms bästa shopping och nöje, känns jättekul. Vi är alltid intresserade av att hitta nya vägar att utveckla bloggvärlden och det är precis vad vi gör nu”, säger Michaela Forni, chefredaktör på Devote.se

Rica Hotel Kungsgatan i Stockholm är ett unikt hotell, beläget i samma byggnad som varuhuset PUB. Med utsikt över både Hötorget och Drottninggatan ligger hotellet mitt i huvudstadens största utbud av nöje, shopping och kultur samt en hissresa bort från ett av Stockholms bäst sorterade varuhus.

”– Vår vision om att Rica Hotel Kungsgatan ska vara Stockholms bästa shoppinghotell blir möjlig genom samarbetet med Devote och Room 505. Det känns roligt att vi tillsammans med Devote skapat en unik blogg där man istället för att följa en person följer en plats. Det är inspirerande, utvecklande och intressant att genom en ny kanal nå en aktuell målgrupp”, säger Mikaela Persson, marknadschef Rica Hotels.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report