Foto: AirBaltic

Det lettiska flygbolaget AirBaltic har ingått en samarbetsavtal med Air France där även codeshare ingår. Båda flygbolagen ska utnyttja möjligheten att mata trafik till och från varandras navflygplatser.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

AirBaltic har som mål att fokusera på affärsresenärer och arbetar för att etablera samarbeten med andra flygbolag. genom samarbetet med Air France får AirBaltics kunder möjlighet att smidigt nå ytterligare 150 internationella destinationer. Även Air France kunder får lättare att nå Riga och Air Baltics unika destinationer.

”– Genom att vi förstärker våra förbindelser mellan Riga och andra nav får våra kunder omedelbart bättre anslutningsmöjligheter med regioner dit direktflyg inte finns. En stark grupp med partnerflygbolag som vi har codeshare-avtal med säkrar smidiga resor till dessa destinationer. Bland våra codeshare-partners finns några av världens största flygbolag. vi är mycket nöjda med att kunna addera Air France till denna grupp”, kommenterar Air Baltics vd, Martin Gauss.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report