Flygbussar kan stanna idag

Mån 23 apr, 2012 - 8:43

Foto: Flygbussarna

Sympatistrejk i vårdkonflikten hotar att stoppa Flygbussarna och Swebus flygtransfer på fyra flygplatser från klockan 14 idag.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Kommunal och  Vårdföretagarna har hittills inte lyckats enas om ett avtal. Planen är dock att de ska återupptas under måndagen. Enas man inte idag utbyter alltså sympatistrejk på Flygbussarna och Swebus flygtransfer. Det gäller all flygbusstrafik till och från Stockholm Arlanda Airport, Bromma Stockholm Airport, Malmö Airport samt Göteborg Landvetter Airport.

Vid flygplatserna kommer det att innebära att 15 000 bussresenärer per dag måste välja andra transportmedel. Med anledning av den rådande situationen uppmanar Swedavia samtliga resenärer hålla sig uppdaterade om situationen och förbereda sig på att en flygresa kan ta längre tid än vanligt.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report