Foto: Flygbussarna

Under måndagkvällen träffades avtal mellan Almega och Fackförbundet Kommunal avseende villkoren för personliga assistenter. Därmed är sympativarslet som Kommunal utlysts på Flygbussarna och Swebus Flygtransfer över.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Ingen busstrafik behöver ställas in utan allt går enligt tidtabell. Streejkvarslet gällde Flygbussarnas linjer till och från Arlanda Airport, Bromma Airport, Göteborg City Airport, Landvetter Airport, Malmö Airport, Västerås Airport samt Swebus Flygtransfer till  Arlanda från Stockholm respektive Örebro, via Västerås och Enköping.

– ”Vi är mycket glada att sympatistrejken inte bröt ut, utan att vi kan fortsätta trafikera flygplatserna utan störning. En strejk hade inneburit stora problem då ungefär 12 000 dagliga resenärer hade fått söka efter alternativa färdmedel som många gånger är dyrare än Flygbussarna”, säger Eva Tiséus marknadschef på Flygbussarna.

– ”Det känns fantastiskt skönt att strejvarslet är avblåst och att våra resenärer kan ta sig till flyget med oss som vanligt”, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report