Bra kvartal för Boeing

Tor 26 Apr, 2012 - 14:43

Foto: Boeing

När flygplanstillverkaren Boeing presenterade sin kvartalsrapport överraskade man marknaden med resultat som var bättre än vad analytikerna väntat.

Boeings nettovinst för första kvartalet låg på 923 miljoner dollar. Det är 58 procent bättre än förta kvartalet 2011 då motsvarande siffra låg på 586 miljoner dollar. Den totala omsättningen för perioden låg på 19,383 miljadrer dollar. det är en förbättring jämfört med motsvarande period 2011 med 30 procent.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Siffrorna är huvudsakligen resultatet av ökad försäljning av kommersiella flygplan och effektiv produktion. Man har också fått in fler beställningar i orderboken med bland annat 300 order på nya 737 MAX. Aktien steg ett par procent på börsen i New York.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report