Foto: STX Europe - Bernard Biger

MSC Cruises nya kryssningsfartyg MSC Divina har gjort sin första provtur utanför Frankrikes kust där fartyget genomgått över 60 olika tester inför invigningen i Marseille den 26 maj.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

MSC Divina har under tre dagar gjort sin första provtur till havs och genomgått tester av allt från hastighet och manövrering till ljudnivåer och vibrationer med ett positivt resultat. Fler tester kommer kontinuerligt att utföras fram till nästa stora händelse som är flaggceremoni den 19 maj i Saint-Nazaire. Flaggceremonin är det formella överlämnandet av fartyget från varvet till MSC Cruises där fartyget får sin rätta flagg.

Efter flaggceremonin ger sig MSC Divina av på sin jungfrutur till Marseille där fartyget ska invigas den 26 maj. Invigningen blir en spektakulär kväll med underhållning och firande där italienska filmlegenden Sophia Loren, gudmor till MSC Cruises flotta, klipper banden för att inviga MSC Divina. Fartyget kommer sedan att kryssa från Venedig i östra Medelhavet under sommaren och hösten 2012.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report