Foto: Mats Montner

Efter två års uppehåll satsar expressbussföretaget Swebus på direktresor till klassiska Hultsfredsfestivalen igen. Bussarna går i år till och från Stockholm via Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Resorna går hela vägen fram till festivalområdet och finns ute till försäljning nu.

– ”Vi har kört festivalbussar till Hultsfred i många år, men avstod förra sommaren”, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus. ”Våra resenärer saknade verkligen möjligheten att ta bussen till Hultsfred, så i år rättar vi till detta och erbjuder resor till festivalen igen.”

Hultsfredsfestivalen går av stapeln den 14 – 16 juni med artister som The Cure, Justice och Anna Ternheim. Swebus festivalbussar går från Stockholm via Nyköping, Norrköping och Linköping hela vägen till festivalområdet 13 och 17 juni. Utöver Hultsfred har Swebus släppt biljetterna till flera av sommarens festivaler såsom Siesta och Sweden Rock.

Bussar till och från Hultsfredsfestivalen:
13 juni:
Stockholm-Hultsfredsfestivalen (via Södertälje, Nyköping, Norrköping och Linköping)
kl 09.50-14.40

17 juni:
Hultsfredsfestivalen-Stockholm (via Linköping, Norrköping, Nyköping och Södertälje)
kl 12.10-17.20

SENASTE NYTT

ANNONS: