Foto: Mats Montner

Malmö Aviations sommarlinje mellan Malmö och Visby är en succé redan innan den startat. Med bara tre veckor kvar till flygstart har cirka hälften av biljetterna sålts och det är främst Almedalsveckan som lockar skåningarna till Gotland.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Malmö Aviations direktlinje mellan Malmö och Visby startar den 4 juni. Men redan nu har hälften av biljetterna sålts. Almedalsveckan, då bolaget har dagliga flygningar, är populärast och många avgångar den veckan är mer eller mindre fullbokade.

– ”Det är kul att skåningarna upptäckt hur enkelt det är att ta sig till Gotland i sommar med vår direktlinje. Att vi redan nu sålt så många platser visar att vi kunnat matcha efterfrågan om snabb och smidig transport från södra Sverige till en av Sveriges populäraste semesterdestinationer”, säger Henrik Löfberg, marknadschef, Malmö Aviation

Linjen, som trafikeras tillsammans med Malmö Aviations systerbolag Gotlandsflyg invigs den fjärde juni med en invigningsceremoni på Malmö Airport. Den trafikeras till och med den 26 augusti med upp till fyra avgångar i veckan, utom under Almedalsveckan då det är dagliga avgångar. Flygtiden är cirka en timme.

SENASTE NYTT

ANNONS: