Turkish Airlines utökar i Danmark

Tor 24 maj, 2012 - 8:51

Foto: Wikimedia Commons - Arpingstone

Den 9 juli börjar Turkish Airlines flyga Aalborg-Istanbul och Billund-Istanbul med tre frekvenser i veckan. Linjen flygs som en triangel med mellanlandning i Billund för resande från Aalborg.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Antalet avgångar från Norden är därmed uppe i 84 per vecka. Från Sverige flyger Turkish Airlines Stockholm – Istanbul 21 gånger per vecka samt Göteborg – Istanbul 10 gånger i veckan, med anslutning till framförallt Mellan-Östern, Afrika och Asien.

Totala antalet destinationer är för närvarande 190 och antalet passagerare ca 32 millioner årligen, vilket gör Turkish Airlines till Europas fjärde största mätt i passagerarantal och världens åttonde största nätverk.

SENASTE NYTT

ANNONS: