Foto: Joakim Borén

Nu startar inspelningen av familjekomedin Sune i Grekland – all inclusive, en familjekomedi om tjejtjusare, kärlek och sommar i solen, i regi av Hannes Holm.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Filmen spelas in på Vings familjehotell Sunwing Resort & Spa Kallithea på Rhodos. Handlingen i filmen baseras på boken Sune i Grekland skriven av Sören Olsson och Anders Jacobsson. Sune i Grekland – all inclusive har abitionen att bli julens stora svenska familjefilm och får biopremiär den 25 december.

Familjen Andersson består av Sune, som spelas av långfilmdebuterande William Ringström, pappa Rudolf som spelas av Morgan Alling, mamma Karin som spelas av Anja Lundqvist, storsyster Anna spelas av Hanna Elffors Elfström och Håkan Bråkan spelas av Julius Jimenez Hugoson. I övriga roller ses bland annat Julia Dufvenius, Erik Johansson, Feline Andersson och Sofie som spelas av Kajsa Halldén.

Handlingen
Sune är tillbaka. Tillsammans med lillebror Håkan Bråkan, storasyster Anna, mamma Karin och pappa Rudolf drar Sune till Grekland på sommarlovet. Som varje sommar förut planerar familjen Andersson sin semestervecka i Myggträsk. Då händer det mest oväntade, pappa Rudolf bokar en charterresa till Grekland. Familjen blir överlycklig men frågorna om resan är många.

På plats i Grekland inträffar katastroferna, Sune tappar sin tjejtjusarkraft, Håkan Bråkan gillar verkligen inte trollet Julle i barngruppen, mamma Karin blir mer och mer irriterad på Rudolf. Samtidigt upptäcker pappa Rudolf att det är all inclusive och vilka oanade möjligheter det för med sig.

SENASTE NYTT

ANNONS: