Foto: Mats Montner

SAS lanserar två nya linjer den 28 oktober från Stockholm-Arlanda, till Birmingham och Stavanger. De tillhör de 36 nya linjer som SAS lanserar under 2012.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Vi kan nu erbjuda våra kunder direktlinjer till två efterfrågade destinationer, Birmingham och Stavanger. Vi öppnar åtta nya direktlinjer från Arlanda under 2012, och fler är planerade för 2013. Vårt fokus är att erbjuda ett attraktivt nätverk för båda affärsresenärer och fritidsresenärer”, säger Joakim Landholm, kommersiell chef på SAS.

Från och med 28 oktober kommer SAS erbjuda direktflyg till Birmingham alla dagar utom lördagar. På vardagarna är avgångstiden från Arlanda 11:15 och söndagar 11:25. Returen från Birmingham avgår under vardagar kl 13:30 och söndagar kl 13:40. Avgångar till Stavanger är måndagar, torsdagar och fredagar, samt söndagar kl 11:15, med retur från Stavanger kl 13.05.

De två direktlinjerna kommer att trafikeras med en Boeing 737NG. När man reser med SAS ingår alltid ett bagage på 23 kg helt utan avgift och man kan checka in och välja sittplats redan 22 timmar innan avresa. Ombord så bjuder SAS på kaffe eller te under flygresan.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report