SAS satsar polskt

Tis 29 maj, 2012 - 14:32

Foto: Mats Montner

SAS fortsätter att expandera på den polska marknaden med en ny direktlinje mellan Köpenhamn och Lodz den 29 oktober. SAS erbjuder därmed mer än 70 avgångar per vecka mellan Skandinavien och Polen.

SAS blir det första nätverksbolaget som flyger på Lodz, Polens tredje största stad med en befolkning på 1,2 miljoner människor.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Polen är en mycket viktig marknad för oss. För kunder som reser från Sverige så erbjuder vi en smidig transfer via Köpenhamn till alla våra polska destinationer. Tidigare i år började vi flyga mellan Köpenhamn och Katowice och i höstas startade vi även direktflyg från Stockholm till Gdansk. SAS kommer nu att flyga till sex destinationer i Polen och erbjuder åtta linjer från hela Skandinavien”, säger Joakim Landholm, kommersiell chef, SAS.

Den nya rutten, SK773/SK774, kommer att flyga varje dag förutom lördagar med en CRJ200, som har 50 platser. SK773 avgår från Köpenhamn kl 12.20 och anländer i Lodz kl 13.35. SK774 avgår från Lodz kl 14.15 och anländer till Köpenhamn kl 15.30. Avgångarna erbjuder goda transfermöjligheter till och från hela Skandinavien.

Från och med den 29 oktober så erbjuder SAS totalt åtta flyglinjer mellan Skandinavien och Polen: Stockholm-Gdansk, Oslo-Gdansk, Köpenhamn-Gdansk, Köpenhamn-Lodz, Köpenhamn-Katowice, Köpenhamn-Poznan, Köpenhamn-Warszawa och Köpenhamn-Wroclaw.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report