Foto: Wikimedia Commons CC - Zoostar

I sommar utökar expressbussföretaget Swebus samarbetet med Strömma Buss genom att börja erbjuda resor till Kolmårdens djurpark. Resorna som går från Stockholm till Kolmården från och med lördag den 9 juni finns nu tillgängliga i Swebus reseutbud.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Kolmården med över en halv miljon årliga besökare är ett av de resmål vi får mest förfrågningar om”, säger Ingvar Ryggesjö, presschef för Swebus. ”Tillsammans med Strömma Buss kan vi nu erbjuda en bra reselösning för våra kunder vilket känns fantastiskt kul. Sedan ett år tillbaka har vi ett väl fungerande samarbete med Strömma gällande Gutelinjen och Fjällexpressen, och nu tar vi gemensamt nästa steg.”

Bussarna går mellan Cityterminalen i Stockholm och Kolmården på tisdagar, torsdagar och lördagar från och med den 9 juni. Genom byte i Stockholm kan resenärerna göra anknytande resor vidare ut i landet via Swebus linjenät.

Tidtabell Kolmårdenbussar 9 juni – 18 augusti 2012:
Tisdag, torsdag och lördag
Stockholm-Kolmården
kl 07.30 – 09.45

Kolmården-Stockholm
kl 16.30 – 19.30

I biljettpriset ingår tur- och returresa samt entrébiljett till djurparken, safari och delfinariet för 795 kronor för vuxna respektive 370 kronor för barn mellan 3 och 12 år.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report