Ny koncernchef för Comfort Hotels

Fre 8 Jun, 2012 - 11:08

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Foto: Nordic Choice Hotels

Arne Olav Haugen (46) har anställts som ny koncernchef för Comfort Hotels. Arne har under sina 17 år i Nordic Choice samlat en bred erfarenhet från både driften och centralstaben.

Haugen är utbildad vid den norska hotellhögskolan och har varit direktör för Quality Hotel Panorama, Clarion Hotel Oslo Airport samt Clarion Hotel Bergen Airport. De senaste fem åren har Arne varit koncerndirektör för HR/Miljö i Nordic Choice Hotels, där han bland annat har lett arbetet med att miljöcertifiera 165 hotell enligt ISO14001-standarden under ett års tid. Haugen har dessutom haft ansvaret för att genomföra Nordic Choices årliga «Vinterkonferens» som samlar 2 200 Nordic Choice-anställda i Globen i Stockholm.

– ”Comfort är Nordens mest innovativa hotellkedja, och därför behövs en chef som vill fortsätta att tänka nytt och som vill utmana de traditionella spelreglerna i resebranschen. Bland många väldigt kvalificerade sökande utmärkte sig Arne Olav Haugen med sin allsidiga ledarbakgrund. Som koncernchef för HR/miljö har Haugen bevisat att det lönar sig att sätta upp höga mål, och därför är han perfekt för Comfort-kedjan”, säger VD:n Torgeir Silseth.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report