Rese- och upplevelsemässa i Stockholm

Fre 8 jun, 2012 - 10:37

Foto: Arne Berg

Den 12-14 april 2013 är det premiär för publikmässan Upplev Sverige på Kistamässan i Stockholm. Med ett tydligt framtidsfokus och spektakulärt ”nytänk” ges här smakprov på nya och framtida svenska reseupplevelser och evenemang, kittlande attraktioner och utmaningar.

Redan tidigt i införsäljningen har intresset från branschen varit mycket stort. Ett tydligt fokus på mässan är värdskap, som kommer att lyftas fram genom alla de medverkande destinationer och företag som arbetar aktivt med värdskap.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Att vi välkomnar våra gäster är helt avgörande för framgång i turismen, den nya svenska basnäringen. Därför välkomnar vi Upplev Sverige – en mässa med ambitionen att göra varje gäst till ambassadör för turistlandet Sverige”, säger Jan Gunnarsson, VD för Värdskapet.

Upplev Sverige erbjuder inspiration och försäljning av svenska resor och attraktioner. Allt från storstadsupplevelser till äventyr och kulturattraktioner med syfte att öka närturismen med positiva effekter på ekonomi och miljö.

– ”En mässa för ett fantastiskt unikt land, gott värdskap och enorma naturrikedomar, ett land att vara stolt över. Icehotel levererar livsberikande ögonblick i Jukkasjärvi, en del av Sverige”, säger Kerstin Nilsson, hotelldirektör för Icehotel.

Bland utställande företag välkomnas turistdestinationer, andra starka resmål och attraktioner, evenemang och utmaningar, hotell och andra boendeanläggningar, starka svenska varumärken inom design och mode. Men även reseproducenter, transportörer, anläggningar, leverantörer av digitala och andra resetjänster och kringutrustning.

Utöver resor och upplevelser, ges besökarna även möjlighet att ta del av kulinariska upplevelser och stilla sin läslust på delmässorna Älska mat och bokmässan Läs.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report