Swebus utökar prisgaranti

Mån 11 jun, 2012 - 9:39

Foto: Mats Montner

Från och med idag den 11 juni gäller Swebus prisgaranti på samtliga resor längs ostkusten. Det betyder att expressbussföretaget nu garanterar lägsta pris inom merparten av sitt linjenät.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”För att verkligen kunna garantera de lägsta priserna i expressbussbranschen har vi utvecklat prisgarantin successivt”, säger Ingvar Ryggesjö, presschef på Swebus. ”Genom att vi nu lägger till ostkusten täcker vi in majoriteten av alla expressbussresor inom vårt linjenät, vilket vi ser som en stor framgång och ett kvitto på att vi har kommit långt på det dryga halvår som vi har arbetat med detta.”

Swebus prisgaranti omfattar från och med den 11 juni samtliga Swebus-bussar som går på sträckorna Stockholm-Kalmar/Öland, Stockholm-Göteborg, Stockholm-Mora och Oslo-Köpenhamn. Prisgarantin innebär att om en resenär hittar en motsvarande resa hos ett konkurrerande expressbussföretag till ett lägre pris än hos Swebus, så får man mellanskillnaden plus en krona tillbaka av Swebus. Dessutom får man även 50 kronor extra som en hittelön. Prisgarantin gäller både före och efter att man har köpt sin biljett.

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report