Talangjakt på Clarion Arlanda Airport

Ons 13 Jun, 2012 - 10:39

Bild: Clarion Hotels

Clarion Hotels tillsammans med Arbetsförmedlingen håller en talangjakt för tjänster till nya hotellet Clarion Arlanda Airport. Över 1000 arbetssökande har registrerat sig för att delta i audtion framför jury på fredag 15 juni.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

Arbetsförmedlingen har ordnat bussar från fyra orter; Gävle, Uppsala, Kista och Upplands Väsby och de arbetssökande är välkomna att åka med till Arlanda för att delta i talangjaken och på audition.

Clarion Hotels och Arbetsförmedlingen tar nu rekryteringen till en ny nivå där man tar hänsyn till den nya generationens krav på arbetsgivarna. Man tar även hänsyn till de utsatta grupperna i det svenska samhället för att ge dem chansen att komma in i näringslivet. Man har en internationell jury där sökande kan tala sitt egna modersmål. I talangjakten kan man också framföra sin audition via Skype, om man inte har möjlighet att komma.

Den prisbelönta norskan Loveleen Rihel Brenna, som arbetar framgångsrikt i Norge, världen och nu även i Sverige för ökad kulturell mångfald kommer att föreläsa i samband med talangjakten och dela med sig av sina erfarenheter för såväl arbetsgivare som arbetssökande. Leo Razzak, social entreprenör, kommer berättar om konsten att bygga relationer vid mångfald. Clarion Hotels ägare Petter Stordalen kommer inleda talangjakten med ett inspirerande tal.

Programpunkter
12.15 Registrering öppnar
12.50 Öppning av Talangjakten med Cirkus artisterna Hanna & Timo
13.00 Torborg Chetkovich VD & Koncernchef Swedavia, hälsar välkommen till Arlanda Flygplats
13.05 Petter Stordalen ägare och Styrelseordförande till Nordic Choice Hotels – Våga tro på dig själv!
14.05 Katalin Paldeak Pålsson, Clarion Hotels och Victoria Axberg, Arbetsförmedlingen – Välkommen till Talangjakten 2012
14.35 Johan Svensson VD, Clarion Hotel Arlanda Airport – Europas häftigaste flygplats hotell
14.45 Ulrika Rosén, Director Passion at Clarion, Clarion Hotels i Norden – Välkomna till Talangjakt framtidens rekryteringsmetod
15.15 Underhållande föreläsning med Urban Stenberg, Lexicon – Konsten att övertyga
15.35 Stand-up med Thomas Oredsson
15.45 Utlottning av hotellnätter och middagsupplevelser
16.30 Sista utropet för auditions

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report