Foto: Mats Montner

Sommar OS i London närmar sig med stormsteg och i samband med detta rekommenderar CWT sina kunder att planera omsorgsfullt för de nödvändiga affärsmöten företaget ändå måste fullfölja i staden under den aktuella perioden.

Fler artiklar om:

Tipsa oss om nyheter!

– ”Den klokaste strategin är förmodligen att undvika affärsmöten i London under OS-perioden men för de företag som inte har det alternativet bidrar vi med tips och råd gällande vad man bör tänka på i samband med sin resa”, berättar Johan Wilson, VD, CWT Sverige.

Sammanfattningsvis så handlar det om att planera och boka i god tid, att avsätta gott om tid för själva resandet, att undvika de värsta rusningstiderna, överväga alternativa resvägar och transporttyper samt att välja boende i områden som inte har direkt anknytning till OS-aktiviteterna.

– ”Om man som resenär är medveten om var och när den värsta rusningen sker så kan man ju åtminstone undvika de mest onödiga komplikationerna. För att hålla sig uppdaterad på eventuella flygförseningar eller ändringar rekommenderar vi att alla resenärer laddar ner vår gratis App, CWT To Go, från vår hemsida”, fortsätter Johan.

Som en extra hjälp på traven har CWT skapat en ’Olympic Survival Guide for Business Travelers’ som tillhandahåller handfasta tips till de som befinner sig i London under perioden för OS. Samlad information om OS-perioden i London finns för alla att ladda ner från carlsonwagonlit.se och cwt-meetings-events.se

SENASTE NYTT

SENASTE NUMRET

Annons

RESEREPORTAGE

Annons

KRÖNIKA

Annons


Jobbannonser

Ny på jobbet

Video

Facebook

Gå gärna in på Facebook och gilla Travel Report